06 222 81 871 : Voor multigetalenteerden, hoogbegaafden, sneldenkers en domvoelers

‘Als je niet weet waar je moet beginnen, dan is elke plek goed’ stond er op 1 januari op de eerste pagina van mijn Omdenk-scheurkalender. Toepasselijker kon het niet, zo schreef ik in mijn afscheidsmail bij mijn laatste werkgever.

Na 10,5 jaar verliet ik hen.

In die tijd heb ik jarenlang gewerkt als productgroepmanager bij (toen nog) de Jeugdgezondheidszorg van de GGD Haaglanden, een organisatie waar ik nog steeds met veel warmte en respect aan terugdenk. Ik heb daar mogen werken met de meest bevlogen collega’s, met mensen die het verschil willen maken en dat ook doen. Mensen die soms nét een beetje anders zijn.  Maar zowel bij die bevlogenheid als dat anders zijn voelde ik me wel thuis.

Na een stevige burn-out (bevlogenheid brengt niet alleen maar positieve dingen met zich mee ?) kon ik aan de slag bij Leren en Ontwikkelen, waarna ik mij steeds meer heb gericht op organisatieadvies, creatieve project-technieken, trainen en trainingsacteren, en teamcoaching. Ik heb ook dat met plezier en geweldige collega’s gedaan.

De afgelopen tijd werd mij steeds duidelijker dat ik andere uitdagingen zoek. Na een sabbatical van enkele maanden heb ik daarom de knoop doorgehakt: ik ga iets anders doen. Het is me nog niet helemaal duidelijk hoe dat er uit moet gaan zien, maar dát… past me eigenlijk ook wel. Want als je niet weet waar je moet beginnen, dan is elke plek goed.

Ik wil iedereen met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt heel erg hartelijk bedanken voor alles wat ik van jullie heb geleerd, waar we om hebben gelachen en gehuild, waar we ons aan hebben geërgerd en waarover we ons hebben verheugd. Ik heb contacten voor het leven opgedaan en dat is me heel dierbaar.

Het ga jullie goed!