06 222 81 871 : Voor multigetalenteerden, hoogbegaafden, sneldenkers en domvoelers

Blogs en verhalen

Jij bent toch zo slim?

    Het was een avond als alle andere. Het was mooi weer, de sfeer was goed, er leek geen vuiltje aan de lucht. Tot ineens…. een huilend stemmetje jou roept, vanuit zijn bed: ‘Waarom kan ik niet alles mam?’ Het bleek dat een volwassene hem iets uitgelegd had...

Een nieuw begin

‘Als je niet weet waar je moet beginnen, dan is elke plek goed’ stond er op 1 januari op de eerste pagina van mijn Omdenk-scheurkalender. Toepasselijker kon het niet, zo schreef ik in mijn afscheidsmail bij mijn laatste werkgever. Na 10,5 jaar verliet ik hen. In die...

Gelukkig was het een droom

Vannacht zat ik achter mijn bureau. Ik herken het bureau van vele jaren terug: het is het bureau waaraan ik zat bij één van mijn eerste banen, waar ik hoofd was van een uitvoerende organisatie. Maar in plaats van in de grote open ruimte met gezellige drukte waar het...

Wat andere mensen zeggen

Eunice

Als we een lintje zouden krijgen, zouden we dat moeten krijgen voor teameffort. En perfectie. En gedrevenheid. En warmte. En jij, Janine, mocht dat dan in ontvangst nemen. 

Ernst

Wat heerlijk om jou te hebben ontmoet! De wijze waarop jij denkt en praat, heerlijk vind ik dat. Bijzonder vind ik nog steeds het tekstje op mijn kamer in hotel New York tijdens een managementtweedaagse, mooi!