06 222 81 871 : Voor multigetalenteerden, hoogbegaafden, sneldenkers en domvoelers

Creativity is intelligence having fun

Albert Einstein

Talentissimo
Provocatief coachen

Osic bureau voor leiderschapszaken
TMA Specialist

KURATCA
Professioneel Trainer 

TC Academy
Teamcoach

NCOI
Masterclass Opleidingsontwikkeling

Gemeente Den Haag
Haags Leiderschapsprogramma

Delta Lloyd
Management Development Programma

Stichting Bedrijfskunde
Bedrijfsgeïntegreerd Senior Leiderschap Programma

Technische Universiteit Delft
Industrieel Ontwerpen

 

Hallo! 

Ik ben Janine Kallenbach, opgeleid als Industrieel Ontwerper, coach, trainer en talentspecialist.

Ik geloof dat iedereen talent heeft. De één heeft het talent om muziek te leren maken, de ander het talent om mensen met elkaar in verbinding te brengen. De meeste mensen hebben zelfs meerdere talenten, maar zijn zich hier nauwelijks van bewust. Je vindt jezelf namelijk heel gewoon!

Een talent leidt niet automatisch tot succes en geluk, weet ik uit eigen ervaring. Jarenlang heb ik managementfuncties vervuld, in grote organisaties gewerkt, ingewikkelde trajecten begeleid.
Ik kon dat ook prima, werd gewaardeerd. Ik had, zoals dat heet, een goede carrière. Maar ik zat niet erg lekker in mijn vel.

Het heeft even geduurd voordat ik ontdekte dat ik lang niet al mijn talenten inzette en mijn eigen drijfveren negeerde. Ik heb namelijk de sterke wil om alles te onderzoeken, te exploreren en meteen toe te passen, om iets nieuws te creëren. Om te sparren met anderen en nieuwe ideeën te bedenken. Om aan iets nieuws te beginnen omdat het nu kan en ik er nu de energie voor heb, en niet pas nadat de energie eruit geanalyseerd is.


Voorzitter Raad van Toezicht
Stichting Kind en Onderwijs Rotterdam

Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen

Portefeuille PR en Communicatie
HB-Café Rotterdam
Online Hb-Café

Met vallen en opstaan heb ik moeten leren durven, doen, anders zijn, fouten maken en opkrabbelen. Maar het was het waard. Want áls je je talenten ontwikkelt in de richting die je leuk vindt en als je je drijfveren volgt, dan kun je alles maken. 
Omdat ik het zo leuk vind om te sparren met andere mensen, bleek al snel dat ik ook het talent heb om uit te leggen en te trainen. Ik doe dat als trainer en als trainingsacteur en combineer zo mijn talenten met die van anderen.

 

Ik heb ervaring in het begeleiden en coachen van teams en individuen, mede gebaseerd op mijn jarenlange ervaring in het leiden van grote organisatie-onderdelen. Mijn kracht is dat ik de intensiteit van de multipotentie, de generalistische alleskunner ken, erken en herken. Ik ben er zelf één en ken er inmiddels heel veel.

Ik geloof in leren door te doen, te ervaren en te maken. Maken is mijn grote passie, en ik alle trainingen en workshop die ik geef sijpelt dat door.

Samen met mijn man en 2 zoons woon ik in Rotterdam, waar ik mij uitleef in mijn eigen houtwerkplaats en tevens een eigen praktijkruimte realiseer.